previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

AL BURAQ MÜHENDİSLİK

HAKIMIZDA

Türkiye kalbinde olan Bursa şehrinde, asansör sektöründe, onlarca yılı aşan çalışmamız boyunca sahip olduğumuz bilgi, deneyim ve tecrübelerimizi birleştirip, tek hedefe odaklanarak, asansör montajı konusunda uzmanlaşmış bir firma kurmak ve tüm dünyaya sevk etmek.
AL BURAQ MÜHENDİSLİK, asansör ürünlerinin imalatı, geliştirmesi, montajı, bakımı, pazarlaması, sevk etmesi, Türkiye pazarı, nakliye ve ihracat yasalarında uzman bir ekip içeren entegre bir firmadır.Firmanın çalışma sistemi, ihracatçıların ürünlerini depolarımıza aktarmayı, hazırlanması ve konteynerlere taşımaktır, bununla paralel olarak, yasal prosedürleri ve gerekli evraklar takibini yapmak ve ürünleri, müşteriye en iyi şekilde ve en hızlı sürede ulaştırılması için nakliye firmaları ile anlaşmaktır.
Kalite prensibinden yola çıkarak, en iyi asansör parçaları üreten fabrikalar ile, özellikle de satış sonrası en etkileşimli ve en esnek ticari firmaları aramaktayız. İyi ilişkelerimiz, Türkiye’de bulunan çoğu üreticilere uzanıyor ve sürekli olarak da piyasının en yeni teknolojisini takip etmekteyiz.
Maddi faktör, herhangi bir işi devam ettirmenin temeli olduğu için, üreticiler ile devamlı müzakerelere ve yeni pazarları bulmak için sürekli araştırmalara büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, iyi bir üne sahip, saygın, seçkin ve yıl boyunca iyi miktarları ithal edebilecek müşterileri seçmekle ilgilenip, kar marjı küçük olsa bile, ürünlerimizi en geniş şekilde pazarlamasını garanti etmek.
Müşterimize zaman, emek ve para kazandıran, entegre, uyumlu ve iyi planlanmış bir ürün olarak, asansör paketine her zaman ulaşmayı, bölgede ve dünyadaki yatırımcılarımıza belirgin bir AL BURAQ MÜHENDİSLİK izi bırakmaya hedefliyoruz.

AL BURAQ MÜHENDİSLİK

Copyright © 2014 - 2024 AL BURAQ MÜHENDİSLİK.